Blog / Autointerviu despre locul in care lucrez

cine e de vina de Constantin Balasoiu, sofer

I: Cine sunt eu?
R: Sunt Constantin. Mi se spune Costi. Sunt sofer colaborator pe Echipa Mobila de Zi dar si pe Echipa Mobila Psihiatrica. Consider ca sunt un membru important in cele doua echipe.

I: Care este rolul meu in echipa?
R: Desi se crede ca a fi sofer pe echipele mobile nu inseamna mare lucru, eu cred ca rolul meu este insemnat. Siguranta echipei este prioritara pentru mine, mai ales in momentele cand beneficiarii pot devenii agresivi, comportament ce se datoreaza de cele mai multe ori afectiunii psihice de care acestia sufera.

De asemenea, am in maini in fiecare zi viata colegilor mei, a partenerilor de trafic si uneori chiar viata beneficiarilor. Eu sunt liantul, sunt cel care transmite informatia si uneori, joc rolul mediatorului intre membrii echipei. Si ca sa nu fiu inteles gresit, noi nu avem idei contradictorii in echipa, avem doar discutii constructive.

I: Ce fac eu zi de zi in echipa?
R: … hmm … Activitatea mea este diversificata. Siguranta masinii, curatenia si dotarea ei cu materiale ce ne folosesc in activitatea noastra, lupta cu traficul aglomerat, gasirea unui loc de parcare, consumul carburantului, completarea caietului de bord, etc. Toate acestea sunt in sarcina mea.
Si asta nu e tot. Particip activ la cautarea grupui tinta, la transportul beneficiarilor cu handicapuri sau imobilizati, la scrierea rapoartelor lunare. Pregatesc ceaiurile si supele pentru beneficiarii care au nevoie de o bautura calda, imi ajut colegii in aproape orice activitate pe care ei o desfasoara si particip la aproape toate activitatile desfasurate de Samusocial.

I: Ce imi place?
R: Imi place sa lucrez in echipa, imi place admosfera relaxata, imi plac reusitele.

I: Ce nu-mi place?
R: Nu-mi place sa ma cert, nu-mi place admosfera tensionata, nu-mi place cand se tipa, nu-mi place rivalitatea dintre colegi.

Semnat Eu, Constantin Balasoiu, membru in echipa Samusocial din Romania