Blog / Dl Valentin Z va vedea numai cu ajutorul vostru!

interventie

Cand unii oameni au nevoie de ajutorul semenilor lor, Romanii raspund.

Acelasi lucru s-a intamplat si cu Dl Valenti Z, beneficiar al serviciilor Samusocial din Romania.
Povestea lui deja o stiti: Din cauza unui accident de munca, a dezvoltat cataracta la ambii ochi. Acum vede ca printr-o punga de plastic! In plus, in urma unei inselatorii imobiliare, Valentin si-a pierdut si casa si locul de munca, astfel incat nu a mai putut beneficia de asigurare medicala.
Impreuna cu BRD Groupe Societe Generale, Samusocial din Romania a reusit sa stranga o mare parte din banii necesari pentru interventia chirurgicala de inlocuire a cristalinului la unul din ochi. (Vezi extrasul bancar din 16.03.2011).

Multumim celor care au donat bani, indiferent de suma. Acest lucru nu a putut decat sa ajute la colectarea intregii sume, necesare achizitionarii cristalinului.

Deja pregatirile de operatie sunt destul de avansate! In urma cu o saptamana echipa mobila de zi l-a insotit de dl Valentin Z la o clinica unde i s-au facut analizele de sange, analize platite de Samusocial. Clinica Oftalux, cu implicarea prof. dr. Burcin, s-a oferit sa il opereze pe beneficiarul nostru fara nici un cost, astfel incat dl Valentin Z a fost programat pentru interventia chirurgicala in data de 31 martie.