Blog / Donatii de hrana pentru familiile cu copii, care traiesc in strada

donatii de hrana Samusocial din Romania ajuta lunar, in medie, un numar de 30 de familii cu copii minori care locuiesc in adaposturi improvizate, in Bucuresti. In cadrul proiectelor derulate de asociatie, acestea primesc produse de ingrijire pentru nou nascuti: scutece, lapte praf, piureuri, servetele umede, ceaiuri, si altele.
Samusocial din Romania ajuta copiii de varsta prescolara si scolara cu inscrierea acestora intr-o forma de invatamant specifica varstei fiecaruia, si ii sustine cu rechizite, incaltaminte, imbracaminte, caiete, creioane, etc, pentru a nu renunta la educatie.
Un grup de donatori persoane fizice, care au dorit sa ramana anonime, au donat pentru familiile pe care Samusocial le ajuta, produse precum: supe la plicuri, paste, orez, conserve, ulei, faina, zahar, biscuiti.
Samusocial distribuie, de asemenea, o parte din produsele primite – biscuiti, conserve, supe la plic – si persoanelor adulte fara adapost din Bucuresti.
Multumim donatorilor!
Daca doriti si dvs sa ajutati, o puteti face fie prin donatii de imbracaminte (de sezon), incaltaminte, jucarii, hrana, fie prin donatii in bani in contul de PayPal sau cont bancar