Blog / evoMAG s-a alaturat campaniei “Zilele Sperantei”

banner-evomag

Magazinul on-line evoMAG.ro s-a alaturat campaniei “Zilele Sperantei”, campanie derulata de Samusocial din Romania cu sprijinul Saatchi&Saatchi PR.

evoMAG.ro sustine campania prin postarea unui banner prin care toti vizitatorii site-ului sunt indemnati sa doneze o suma modica pentru persoanele adulte fara adapost, ajutate de Samusocial din Romania, astfel incat cu fiecare donatie facuta, adultilor strazii le este oferita o sansa in plus de supravietuire.

“Zilele Sperantei” este o campanie prin care Samusocial din Romania cu sprijinul Saatchi&Saatchi PR si-a propus cresterea gradului de constientizare a populatiei in legatura cu fenomenul persoanelor adulte fara adapost, precum si strangerea de donatii in bani pentru ajutorarea adultilor strazii.

Cu banii primiti din donatii, Samusocial din Romania achita sumele necesare in vederea asigurarii unui adapost pentru o perioada determinata de timp, taxele necesare eliberarii actelor de identitate, costurile impuse de interventii chirurgicale urgente nedecontate de asigurarile medicale sau costurile medicamentelor pentru cazuri cu probleme de sanatate mintala si nu numai.