Blog / O donatie consistenta in bani ajuta bebelusii din familiile fara adapost

donatie-consistenta

Povestile de viata ale celor care supravietuiesc in strada sunt pe cat de diverse pe atat de triste. Batrani alungati din casele in care si-au trait intraga viata pentru ca au fost inselati imobiliar, tineri care s-au trezit dati afara de singura familie pe care au cunoscut-o, si anume Casa de Copii, barbati care, in urma divortului, si-au cedat dreptul asupra casei in favoarea copilului si au fost nevoiti sa plece din casa, tinere femei care au fost abuzate si nu au avut unde sa se refugieze.

Aurelia C este o tanare care a avut ghinionul sa fie data afara din casa alaturi de cei doi frati ai ei de chiar fratele tatalui. In urma vanzarii casei in care locuiau cu totii, acestia s-au vazut evacuati fara a beneficia de partea care li se cuvenea. Dupa 13 ani de stat in strada, si descurcandu-se foarte greu, Aurelia, la cei 33 de ani, alaturi de sotul ei si de cei 3 copii lupta in continuare sa supravietuiasca.
In urma cu doar 6 luni Aurelia a nascut un baietel, insa in urma unor complicatii, aceasta nu a mai avut voie din punct de vedere medical, sa-l alapteze pe cel mic. In plus, multe din lucrurile trebuincioase cresterii unui bebelus, le sunt necesare.

donatie-consistenta

Povestea Aureliei a impresionat mai multe persoane, insa una, care a dorit sa ramana anonima, a donat o suma de bani generoasa pentru a fi destinata achizitionarii de produse pentru bebelusi. Astfel, a fost achizitionat un carucior, scutece si medicamente pentru cel mic, urmand ca odata ce unele din nevoi devin urgente, banii sa fie directionati pentru completarea lipsurilor celui mic.

Vezi Factura carucior

Vezi Factura scutece si lapte copii

Pentru cei care doresc sa ne ajute cu produse pentru copii sau sa faca donatii in bani sunt rugati sa ne contacteze pe e-mail email hidden; JavaScript is required sau la telefon: 021.327.22.30.