Blog / Oameni normali fac lucruri normale

Petronela este o mama singura cu 2 copii – un baiat de 8 ani, si o fetita de 2 ani. Cu putinii bani ce i-au ramas dupa divort, si-a cumparat un apartament de 2 camere intr-un bloc de 4 etaje, la ultimul etaj. Din cauza proastei constructii a blocului, peste iarna a fost afectat tavanul si toti peretii exteriori, astfel ca mucegaiul a acoperit toata casa. Pe langa conditiile proaste in care locuia cu cei mici, isi pierduse si locul de munca si risca sa fie evacuta de asociatia de proprietari din cauza restantei la intretinere.
In noiembrie 2015 a apelat la serviciile Samusocial pentru ca stia ca este la un pas de a ajunge in strada cu copii. Chiar daca nu aveau electricitate si caldura, apartamentul saracacios era singurul loc ce le putea oferi siguranta de a trece cu bine peste iarna.
Datorita bunavointei oamenilor mobilizati de Roxana Gagiu Vîrjan si de Samusocial, Petronela si-a achitat facturile la intretinere si utilitati, a fost ajutata sa-si reconditioneze apartamentul si si-a gasit un loc de munca. Copiii merg la gradinita si scoala, iar viata lor a intrat pe un fagas normal.
O poveste de succes datorita ajutorului si implicarii comunitatii!
Multumim ca va pasa!