Blog / Samusocial a participat la primul targ din 2013 de directionare a celor 2% din impozitul pe venit

petrom

Samusocial din Romania a participat in 27 Februarie la targul 2% organizat de Petrom cu produse create de adultii strazii in cadrul “Atelierului Ocupational”. Angajatii Petrom au aflat despre Samusocial din Romania, au apreciat produsele create de adultii strazii, au facut donatii in bani si au directionat cei 2% din impozitul pe venit pentru sprijinirea activitatilor Samusocial din Romania.

Printre produsele prezentate la targ, Samusocial a expus umerase de lemn si sacose de panza pictate manual, rame foto si magneti de frigider, figurine de ipsos pictate manual, suporti de pahare si clipsuri pentru carti de vizita, toate create in cadrul orelor din Atelierul Ocupational, sub coordonarea asistentului social si al consilierului ocupational al Samusocial din Romania.

Prin organizarea de astfel de evenimente, companiile private din Romania aduc la cunostinta angajatilor lor proiectele si activitatile pe care le desfasoara ONG-urile din Romania, din domenii precum social, sanatate, educatie, mediu sau dezvoltare comunitara. Astfel, angajatii contribuie, prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit, la sustinerea proiectelor cu care acestia empatizeaza.