Blog / Sansa la o viata normala

Cristi, 29 de ani, a fost dat la ‎casa de copii‬ de cand era bebelus, insa a mai fost vizitat la centru de mama lui. Nu s-a intors niciodata in sanul familiei, pentru ca era batut cu lantul si trimis la cersit. Cristi a fost singurul din fratii lui care a fost dat la casa de copii pentru ca este persoana cu handicap. A stat acolo pana a implinit varsta majoratului.

Din cauza ca ii era frica de mama lui a plecat din orasul natal sa vina in Bucuresti, insa pe tren a fost aruncat din mers de alt calator. Atunci si-a pierdut dintii din fata si si-a rupt un picior. Cu greu a ajuns in Bucuresti unde a fost adapostit la asociatia Surorile Caritatii.

Samusocial‬ l-a ajutat sa obtina pensie de handicap, insa trebuie rezolvata si problema dintilor. Facem apel la ajutorul unui ‪‎cabinet stomatologic‬ care ne poate ajuta cu costuri mai mici pentru controalele necesare si reconstructia dintilor. Avem deja ajutorul unui tehnician dentar.

De asemenea, Cristi este mare fan al ‪‎clubului sportiv Steaua‬ si isi doreste foarte mult un trening si un bilet la un meci al Stelei. Daca il puteti ajuta va rugam sa ne lasati un mesaj sau sa donati in contul de mai jos, pentru Cristi :

Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641