Blog / Un loc caruia sa-i spuna “casa” (video)

Maria a avut o viata grea: a muncit ca zilier timp de 15 ani la un abator de pasari din provincie, a fost maturator stradal la o firma de curatenie din Bucuresti unde nu si-a mai primit salariul timp de 4 luni, fiica ei a parasit-o pentru viata din strada si a devenit consumatoare de aurolac, iar barbatul cu care a trait a fost alcoolic si toate castigurile le cheltuia imediat pe bautura.

Cu mai bine de 10 ani in urma a plecat din satul natal pentru a-si gasi un loc de munca, insa nesiguranta zilei de maine a aruncat-o in strada. Timp de 4 ani a supravietuit luptandu-se zilnic cu greutatile si pericolele din strada. Insa dupa ce i s-a nascut nepotica, iar mama acesteia a parasit-o in spital, a simtit ca nu mai traieste numai pentru ea si ca trebuie sa-si faca un rost – sa-si gaseasca un loc de munca serios si un adapost de-asupra capului.

A participat la orele de lucru din cadrul “Atelierului Ocupational” si pe langa croitorie, tricotaje si crearea de mici obiecte decorative, a fost ajutata de asistentul social si de consilierul profesional sa-si gaseasca un loc de munca.

Tot ce mai spera acum este sa-si gaseasca si un loc caruia sa-i spuna “casa”!

Daca vreti s-o ajutati cu donatii in bani pentru a-si plati chiria timp de o luna, o puteti face in contul de donatii de mai jos, cu specificatia “Caz Maria Iren H.”:

Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641