Stiri / Adultii strazii au in continuare nevoie de haine din donatii (video)
18 mai 2012

A sta in strada nu inseamna ca esti lipsit de griji. A dormi peste noapte sub vreun balcon, pe vreo banca in parc inseamna ca nu ai hrana pentru a doua zi, imbracaminte pe care s-o schimbi pentru ca murdaria de pe strazile Bucurestiului le degradeaza destul de repede, incaltaminte in functie de anotimp, si multe alte nevoi care trec neobservate, insa care coincid cu nevoile tuturor oamenilor din societate.

In iarna care a trecut, una foarte friguroasa de altfel, peste 300 de adulti ai strazii au primit haine care au fost donate de bucuresteni in cadrul campaniei “Hainele tale vechi devin mai calduroase”. Nevoile lor pentru haine continua, avand in vedere ca aceste haine se deterioreaza rapid sau le sunt furate.

Cei care doresc sa ajute prin donatii de haine, sunt rugati sa le aduca la una din cele 2 locatii ale Samusocial, de luni pana vineri intre orele 9.00 si 17.00. De asemenea, facem un apel ca aceste haine donate sa fie in stare buna si curate. Acestea vor ajunge sa fie purtate tot de oameni!