Stiri / Adultii strazii au nevoie de sosete si paturi pentru iarna
15 octombrie 2012

sosete-adulti

Chiar daca vremea ne mai amageste inca o saptamana sau doua cu temperaturi calde pentru aceasta perioada, asta nu inseamna ca temperaturile mici nu vor veni exact cand nu ne asteptam.

Din pacate, cei care sufera cel mai mult sunt adultii strazii care nu au un acoperis de-asupra capului, si care sunt expusi schimbarilor vremii.

Asadar, Samusocial impreuna cu voi, cei care doriti sa-i ajutati, putem strange haine, sosete, paturi, caciuli pentru a le distribui celor mai nevoiasi dintre noi.

Din pacate, pentru ca in strada conditiile de supravietuire sunt dintre cele mai grele, aceste obiecte se deterioreaza rapid, iar lucrurile deja donate trebuie inlocuite cu altele.

sosete-adulti-2

Printre beneficiarii Samusocial se numara femei cu copii minori, batrani, familii tinere cu copii, tineri copii proveniti din casele de copii care au implinit varsta majoratului, barbati, femei, cu sau fara studii superioare.

Tot ce putem face pentru ei este sa-i ajutam sa supravietuiasca!

Daca doresti sa ajuti cu o donatie oricat de mica, vino la una din cele doua locatii ale Samusocial, de luni pana vineri intre orele 9.00 si 17.00.

Echipa Samusocial impreuna cu beneficiarii sai iti multumeste pentru fiecare donatie facuta!

P.S.: facem un apel ca aceste haine donate sa fie in stare buna si curate. Acestea vor ajunge sa fie purtate tot de oameni!