Stiri / Ajuta adultii strazii prin intermediul platformei Bursa Binelui!
25 iulie 2013

bursa.binelui.25.07.2013

Acum ai o noua posibilitate de a ajuta persoanele defavorizate! Participa la Bursa Binelui, un program de responsabilitate sociala creat si sustinut de Banca Comerciala Romana (BCR), in parteneriat cu Euplatesc, care au dezvoltat si sustin platforma on-line si acopera toate costurile legate de tranzactii si intretinere.

Bursa Binelui este o platforma care aduce impreuna ONG-uri din Romania si oamenii care vor sa investeasca in faptele bune din comunitatea lor.

Astfel, Samusocial din Romania si-a creat o pagina de profil in care isi promoveaza activitatea si proiectul pentru care doreste sa stranga bani – activitatea de reinsertie socio-profesionala pentru persoanele adulte fara adapost.
Din banii stransi, Samusocial va achita costurile necesare pentru eliberarea cartilor de identitate pentru beneficiarii care au nevoie de acte de identitate, va plati restantele pentru asigurarile medicale astfel incat adultii strazii sa poata beneficia de servicii medicale de specialitate, sau va cumpara medicamente, hrana sau lenjerie de corp pentru a-i ajuta pe oamenii strazii sa se igienizeze.

Conform politicii de functionare a platformei Bursa Binelui, pentru a pastra transparenta modului in care sunt cheltuiti banii, donatiile se pot face doar pentru proiectele definite de catre organizatii, si nu pentru asociatie la modul general.

Prin Bursa Binelui te incurajam sa sustii activitatea Samusocial chiar si prin donatii de sume mici (5 lei, 10 lei). Intra pe pagina de web a programului si sustine Samusocial din Romania. Astfel, contribui la reintegrarea socio-profesionala a semenilor nostri!