Stiri / Ajutati-ne sa castigam in Bursa Binelui!
7 decembrie 2015

Bursa-Binelui

Samusocial din România s-a înscris cu trei proiecte la Bursa Binelui, ediţia a treia, singura platformă online unde donațiile sunt necomisionate. Proiectele înscrise sunt : “Creştem mari şi sănătoşi”, “Toţi copii merg la şcoală” şi “Atelier ocupaţional pentru oamenii străzii”, proiecte derulate de asociaţie pentru susţinerea şi ajutorarea copiiilor ce provin din familiile defavorizate şi a adulţilor străzii.

În prima etapă a Campionatului de Bine ce se încheie în data de 16 decembrie, Samusocial din România îşi propune, cu ajutorul fiecăruia dintre voi, să atingă pragul de 300 de lei donaţi pentru fiecare proiect în parte de la cel puţin 5 donatori diferiţi , pentru ca acestea să poată trece în etapa următoare.

Mecanismul de donaţii este foarte simplu: pe pagina fiecărui proiect în parte se accesează butonul “Donează”, în fereastra următoare fiecare donator îşi completează numele, adresa de e-mail şi suma pe care doreşte să o doneze. După completare şi apăsarea butonului “Donează”, donatorul va fi direcţionat pe site-ul EuPlatesc.ro, pentru finalizarea donaţiei.

Semifinala Campionatului de Bine se va desfășura între 17 decembrie 2015 și 20 ianuarie 2016. În perioada aceasta, pentru fiecare proiect calificat, organizațiile trebuie să atragă donații în valoare de cel puțin 1.000 de lei de la 20 de donatori diferiți.

În ultima etapă, în Finala Plină de Bine, fiecare proiect calificat trebuie să atragă o sumă cât mai mare de donații de la cât mai mulți donatori, între 21 ianuarie 2016 și 17 februarie 2016. Vor fi declarate câștigătoare și premiate primele trei proiecte cu cel mai mare scor, calculat pe baza sumele atrase din donații și numărul de donatori pe tot parcursul Campionatului de Bine.
Premiile vor consta în dublarea sumelor strânse de către ONG-urile clasate pe primele trei locuri în cadrul Campionatului de Bine, în limita a 5.000 de euro pentru fiecare proiect câștigător.

Bursa Binelui este un proiect creat şi susţinut de Banca Comercială Română (BCR), în parteneriat cu EuPlatesc.ro, care au dezvoltat şi susţin platforma on-line şi acoperă toate costurile legate de tranzacţii, întreţinere şi comunicare.