Stiri / Apel umanitar pentru persoanele in dificultate
din Bucuresti!
9 iulie 2010

Samusocial din Romania se afla in situatia de a solicita ajutor firmelor de cattering si a restaurantelor din Bucuresti pentru colectarea de mancare pentru adultii fara adapost. Pana in prezent, organizatia a oferit in fiecare vineri mancare gatita, paine sau conserve, unui numar de peste 40 de beneficiari/zi. Acest lucru s-a realizat prin bunavointa companiei A& D Pharma si a Asociatiei Ortodoxe Copte.

Apelul pe care asociatia noastra il face se adreseaza producatorilor de produse alimentare dar si restaurantelor care raman cu surplus de mancare la sfarsitul zilei. Samusocial din Romania poate asigura colectarea cantitatii de produse sau mancare donate.
Intentia noastra este aceea de a ajuta la imbunatatirea, macar pentru o zi din saptamana, calitatii mancarii de care persoanele fara adapost au parte cu greu, in fiecare zi. In al doilea rand, avand in vedere situatia economica in care ne aflam cu totii, luptam impotriva risipei si pentru salvarea de vieti omenesti, prin oferirea de hrana ce se incadreaza inca in termenul de valabilitate, insa nu mai poate fi comercializata.

Sabina Nicolae, Director Executiv: “In prezent, in Bucuresti traiesc printre noi aproximativ 5.000 de adulti ai strazii. Din pacate, serviciile publice sunt neputincioase in fata unui numar atat de mare de persoane in dificultate, iar serviciile oferite de organizatia Samusocial din Romania – asistenta medicala, sociala, consiliere psihologica, medicamente si posibilitatea de igienizare – sunt insuficiente pentru a acoperi si nevoile de baza ale beneficiarilor, respectiv mancare calda, un pat si un acoperis de-asupra capului.”

Ajutati-ne sa ii ajutam! Pentru ei acasa este strada!

Cei care doresc sa ne sprijine in acest demers sunt rugati sa ne contacteze la numarul 021.327.22.30 sau pe adresa de e-mail: email hidden; JavaScript is required.

cine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vina