Stiri / Aproape 300 de cozonaci pentru adultii strazii!
11 ianuarie 2011

cozonaci-vel-pitar

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Vel Pitar a facut o donatie de aproape 300 de pachete cu cozonaci pentru adultii strazii din Bucuresti.
Acestea au fost distribuite de catre asistentii sociali la Cabinetul medico-psiho-social al Samusocial din Romania, dar si pe Echipele Mobile de Zi si de Noapte.

Sabina Nicoale, director executiv Samusocial din Romania: “Sarbatorile de iarna nu inseamna bucurie, masa imbelsugata alaturi de cei dragi. Pentru cei mai napastuiti de soarta, pentru adultii strazii, sarbatorile de iarna inseamna acelasi loc intr-o scara de bloc, aceeasi banca intr-un parc, acelasi loc dosit intr-o cladire dezafectata sau sub niste tevi de apa calda. Prin aceasta donatie, cu siguranta am reusit fie sa le amintim de spiritul Craciunului de alta data, fie sa le facem doar o mica bucurie.”

Cei care doresc sa ne ajute prin alte donatii de mancare, imbracaminte sau alte produse ce sunt potrivite pentru sezonul rece, ii rugam sa ne contacteze la telefon: 021.327.22.30 sau pe e-mail: email hidden; JavaScript is required.