Stiri / Atelierul de Insertie exista deja de 2 ani in Bucuresti!
23 mai 2011

atelier-insertie

Samusocial din Romania impreuna cu partenerul sau Ateliere fara Frontiere Romania au celebrat saptamana trecuta 2 ani de implementare a proiectului Atelier de Insertiune Socio-profesionala. Dezvoltat in parteneriat cu asociatia Ateliere fara Frontiere Romania si co-finantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, in cadrul proiectului au fost selectate 1336 de persoane adulte fara adapost cu potential de reintegrare dintr-un total de 1877, au fost facute 7588 de interventii sociale, 5065 de interventii medicale, 62 de persoane au fost plasate in locuri de munca in economia reala, iar 27 de persoane in Atelier.

Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din Romania: “Le multumim tuturor partenerilor nostri pentru sprijinul si increderea pe care au avut-o in noi si in acest parteneriat. Pentru noi, ca societate, este important sa oferim o mana de ajutor celor aflati in nevoie, insa mult mai important este sa-i ajuti sa se stabilizeze, sa-si recastige echilibrul, sa redevina oameni. Acest proiect este mai mult decat o mana intinsa, este mai degraba o a doua sansa la viata.”

Sustinatorii de suflet ai acestui proiect sunt: Alcatel-Lucent, ApaNova Bucuresti, BRD Groupe Societe Generale, Fondul Social European.

Le multumim tuturor!