Stiri / Atelierul de Insertiune Socio-profesionala la ceas
de sarbatoare!
18 mai 2010

Asociatiile partenere Ateliere Fara Frontiere si Samusocial din Romania, cu sprijinul Fondului Social European prezinta marti, 18 mai 2010, de la ora 11:00, la sediul din Bdul Basarabia, nr. 256, in incinta FAUR, raportul primului an de implementare a proiectului Atelier de Insertiune Socio-profesionala.

Alaturi de numerosi parteneri si colaboratori din sectorul public si privat, cele doua organizatii partenere vor prezenta strategia si utilitatea proiectului pentru comunitate, rezultatele si succesele dupa primul an de la implementare.

Atelierul de insertiune socio-profesionala este un proiect unic in Romania, ce ofera o sansa reala celor aflati in situatii de viata dificile, si ii sprijina in reintegrarea lor sociala si pe piata muncii. In egala masura, prin colectarea, reconditionarea si reciclarea materialelor informatice uzate, donate de firme si institutii, proiectul isi propune sa lupte impotriva risipei si pentru protectia mediului. Proiectul se doreste a fi un exemplu de solidaritate si dezvoltare durabila.