Stiri / Cadouri de Paste de la Vel Pitar
30 aprilie 2013

donatii-vel-pitar

Cu ocazia sarbatorilor Sfintelor Pasti Vel Pitar face o donatie de hrana pentru persoanele adulte fara adapost din Bucuresti: 50 de adulti ai strazii vor primi cate un pachet ce va contine un cozonac, un corn proaspat si covrigi.

Pachetele vor fi distribuite in cadrul cabinetului medico-psiho-social pentru beneficiarii Samusocial care vor accesa serviciile sociale, medicale si baia sociala.

Sabina Nicolae, director executiv Samusocial din Romania: “Vel Pitar este partenerul Samusocial de cativa ani deja, si intelege nevoie beneficiarilor nostri de a primi, pe langa serviciile sociale si medicale de urgenta, si cate un pachet mai special care simbolizeaza marcarea unei sarbatori crestine, in cazul acesta sarbatorile Pascale. Prin acest pachet, beneficiarii nostri simt ca este o zi mai speciala, nu una ca toate celelalte. Le multumim ca sunt alaturi de noi si de beneficiarii nostri si in acest an.”

Printre beneficiarii asociatiei se numara tineri dezinstitutionalizati, batrani care au fost dati afara din propriile case, oameni care au fost inselati imobiliar, femei tinere cu copii minori.