Stiri / Consulatul Statelor Unite ale Americii face donatii catre Samusocial
16 mai 2011

stire-consul-sua

Consulul Statelor Unite ale Americii in Romania, Excelenta sa dl. Robert F. Doughten a vizitat pentru a doua oara in acest an Centrul medico-psiho-social al Samusocial din Romania si a facut o donatie importanta in haine, incaltaminte si alte produse necesare persoanelor adulte fara adapost. Excelenta sa a fost insotit de catre dna Susan Dobbs, Community Liaison Officer si dna Carmen Ionut Consular, Assistant care au organizat strangerea de ajutoare pentru beneficiarii asociatiei.
Convinsi de nevoia adultilor strazii de ajutor, in numele Consulatului SUA, au fost colectate mai multe cutii cu imbracaminte de sezon, incaltaminte sport, bocanci pentru sezonul rece si pantofi.

Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din Romania: “Consulatul Statelor Unite s-a alaturat listei generosilor nostri parteneri si lupta impreuna cu noi pentru imbunatatirea traiului adultilor strazii. Pentru beneficiarii nostri o haina in plus este intotdeauna binevenita, avand in vedere ca traiul in strada este degradant, atat din punct de vedere fizic, cat si mental. Le suntem recunoscatori celor care inteleg trauma prin care trec acest oameni, si le multumim si pe aceasta cale pentru donatiile pe care le fac.”

Atat persoanele fizice, cat si companiile care doresc sa contribuie cu donatii in haine, incaltaminte sau mancare ambalata ne pot contacta la telefon: 021.327.22.30 sau pe e-mail, la adresa email hidden; JavaScript is required, ce se afla si pe site-ul nostru la sectiunea contact.