Stiri / Copiii ce traiesc in strada au nevoie de bucuria Craciunului!
5 decembrie 2011

copiii_din_strada

Copiii care traiesc in strada alaturi de familiile lor nu au nici o vina ca traiesc asa! Ei sunt doar copii si nu inteleg de ce sunt diferiti de ceilalti.

Acesti copii nu se bucura de cadourile aduse de Mos Craciun, pentru ca ei nici macar nu stiu cine este Mos Craciun. Si nici nu au o casa unde Mosul sa poposeasca.
Acesti copii nu se bucura de bunatatile de pe masa cu ocazia sarbatorilor, pentru ca ei nu au masa si nici bani pentru mancare.
Acesti copii nu se bucura de caldura casei, pentru ca ei traiesc alaturi de parintii lor in adaposturi improvizate din carton.
Acesti copii nu se bucura de emotia despachetarii jucariilor, pentru ca parintii lor sunt prea saraci pentru a le cumpara jucarii.

Acesti copii merita macar o clipa de fericire! Sta in puterea noastra sa-i facem sa se simta, macar pentru o clipa, copii normali.

Samusocial din Romania va indeamna sa va alaturati campaniei noastre de strangere de bani si jucarii pentru a organiza acestor copii sarmani o petrecere de Craciun cu brad de Craciun si cadouri sub brad, cu jucarii si prajiturele suficiente pentru fiecare.
Si cum nici o petrecere de Craciun nu este petrecere fara Mos Craciun, o trupa de teatru privata s-a oferit pro bono sa-i distreze pe cei mici, cu jocuri de picturi si alte surprize.

Doneaza bani aici: SAMUSOCIAL din Romania , Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410 , BRD GSG Agentia Carol, CUI: 16050641

Suna-ne la 021.327.22.30 sau scrie-ne la email hidden; JavaScript is required si-ti vom spune unde poti aduce donatiile tale.