Stiri / Cutii cu pateuri de ficat Hame pentru adultii strazii!
1 februarie 2011

Donatie pate Hame

120 de beneficiari ai Samusocial din Romania au primit din partea companiei Hamé cate o cutie de pateu de ficat, de 200 gr.

Beneficiarii care au fost intalniti de Echipa Mobila de Noapte si cei care s-au prezentat la cabinetul medico-psiho-social au primit cate o cutie de pateu si o paine. Multi dintre cei care au primit mancarea au inceput sa manance imediat.

Alin Arsu, asistent social Echipa Mobila de Noapte: “Beneficiarii au apreciat foarte mult aceasta donatie. Pentru ca se afla intr-o situatie de excluziune severa, orice portie de mancare este primita imediat. Din pacate numarul de locuri la cantinele sociale este limitat, iar obtinerea unuia este ingreunat de traseul birocratic. Din pacate, multi dintre beneficiari sunt nevoiti sa caute mancare in pubelele de gunoi.”

Donatie pate Hame

Din cauza conditiilor precare de viata din strada, starea de sanatate a adultilor strazii este precara. Printre cele mai intalnite afectiuni se gasesc probleme ale aparatului digestiv (9,30%), hepatita (6,97%), probleme oculare (4,65%) sau dermatologice (2,33%).