Stiri / Donatie de haine de la BRD – Groupe Societe Generale
5 noiembrie 2013

brd-05.11.2013

Samusocial din Romania a primit din partea angajatilor BRD – Groupe Société Générale o donatie importanta constituita din imbracaminte si incaltaminte pentru persoanele adulte fara adapost.

Campania de strangere de haine si incaltaminte organizata de companie este doar o mica parte din ajutorul dat de catre BRD asociatiei noatre in vederea sustinerii activitatilor acesteia. Campania a fost organizata cu scopul de a veni in intampinarea nevoilor de baza a celor ce fac parte din grupul cel mai defavorizat, persoanele fara adapost, si a-i ajuta pe acestia sa faca fata cu bine temperaturilor din ce in ce mai scazute de peste noapte.

O parte din lucrurile primite din donatii au fost deja distribuite in cadrul Cabinetului medico-psiho-social al Samusocial, iar restul lucrurilor vor fi distribuite de Echipele Mobile direct beneficiarilor care nu se pot deplasa, familiilor cu copii care traiesc pe strada sau in adaposturi improvizate.

Samusocial din Romania multumeste, in numele beneficiarilor sai, companiei BRD – Groupe Société Générale pentru aceasta donatie si ii invita pe toti cei care doresc sa se implice in astfel de actiuni, si care pot face donatii in imbracaminte si incaltaminte pentru iarna, sa urmeze exemplul angajatilor BRD .

Donatiile pot fi facute la oricare din sediile Samusocial, de luni pana vineri, in intervalul orar: 9:00 – 16:00.

Iata adresele unde se pot face donatii:
– Str. Cluceru Udricani nr. 1-3, bl. 106A, Tronson 1, parter
– Sos. Grozavesti nr. 82Bis, Sector 6