Stiri / Donatii pentru familiile cu copii!
26 mai 2011

donatii-fam-copii

Din cauza vietii grele pe care au avut-o in propriile lor familii (violenta domestica, abuz de alcool, indiferenta), multi tineri au gasit drept refugiu strada. Din pacate, multi copii care provin din astfel de medii sunt condamnati sa devina tineri adulti ai strazii pentru ca nimeni nu se ingrijeste de viitorul lor.
In strada si-au intemeiat propriile familii, insa acest lucru nu i-a facut decat sa se alature numarului deja mare al populatiei adultilor strazii.

Tinerele familii din strada au nevoie de ajutorul nostru!

Pentru a reusi sa se descurce de la o zi la alta, tinerii sunt obligati sa munceasca cu ziua. Nici strada, nici casele de copii unde si-au petrecut o buna parte din viata nu i-au invatat nici o meserie. Cei care doresc sa se salveze si sa plece din strada sunt selectati si recrutati in cadrul proiectului Atelier de Insertie Socio-profesionala. Insa problema lor este sa le asigure copiilor lor conditii ccat mai bune de viata.

Astfel, apelam la bunavointa si intelegerea concetatenilor nostri pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi sa le asigure cele necesare bebelusilor, respectiv carucior, patut, scutece, hainute si alte lucruri de care acestia au nevoie.
Cei care doresc sa ne ajute, ne pot contacta la telefon: 021.327.22.30 sau pe e-mail: email hidden; JavaScript is required.