Stiri / Hainele tale au devenit mai calduroase pentru adultii strazii
16 ianuarie 2012

haine-calduroase-2012

In urma campaniei de donatii de imbracaminte pentru persoanele adulte fara adapost, campanie derulata de Samusocial in parteneriat cu curatatoriile Total Wash si Nufarul din Bucuresti, si prin sustinerea Agentiei de Publicitate Mercury 360, peste 250 de adulti au strazii au primit haine, incaltaminte sau alte produse provenite din donatii.

Campania care se deruleaza si in prezent a fost lansata in luna Noiembrie 2011 si consta in indemnarea clientilor curatatoriilor Total Wash si Nufarul sa revina in centrele din Bucuresti, in total 40 de locatii, cu haine pe care le pot dona pentru semenii lor, pentru a-i ajuta pe acestia sa supravietuiasca si acestui sezon rece.
Verificati lista curatatoriilor Total Wash si Nufarul pentru a vedea care este cea mai apropiata de casa dumneavoastra.

Monica Tautul, PR Manager al Samusocial din Romania: “Pana in prezent au fost colectati peste 70 de saci cu produse de imbracaminte, incaltaminte sau alte produse care ii pot proteja pe adultii strazii de frigul de afara, mai ales noaptea. Multumim celor care au donat pentru ca acest lucru nu poate decat sa insemne ca Bucurestenii sunt sensibili la problemele concetatenior sai, si ii ajuta cu putinul pe care il au.
Avand in vedere ca se anunta o perioada cu temperaturi destul de scazute, facem in continuare apel la donatii de imbracaminte si nu numai : pulovere, geci, pantaloni, manusi, caciuli, fulare, sosete, incaltaminte groasa si alte lucruri pe care nu le mai folositi, insa care, pentru acesti oameni, inseamna inca un strat protector impotriva frigului ce va veni.”

Conform statisticilor Samusocial din Romania, in Bucuresti traiesc aproximativ 5 000 de adulti ai strazii, pentru care sunt puse la dispozitie numai 330 de locuri de adapostire in centrele Primariilor din sectoarele 1, 2, 3 si 6.
Singurele curatatorii care au rezonat cu nevoia de supravietuire a oamenilor strazii sunt Total Wash si S.C. Nufarul S.A., care s-au aratat disponibile sa colecteze hainele donate de cei care le trec pragul, pentru a oferi o sansa la caldura celor fara dapost.

Ideea acestei campanii vine de la agentia partenera Mercury360, unde au incercat sa faca iarna mai calduroasa: Liviu Turcanu (Director de Creatie), Ionut Rusu (Creative Group Director), Ruxandra Papuc (Copywriter) si George Lupeanu (Copywriter), Daniel Strugariu (Art Director).