Stiri / “Homeless”-ul de langa casa
8 martie 2012

homless

Din aceasta saptamana va lansam o provocare: asteptam povestile dvs, impresionante sau nu, in care ne prezentati experienta dvs alaturi de o persoana fara adapost.
Le vom include pe toate intre “copertile” volumului ” de langa casa”, cu scopul de a impartasi experiente pe care nu numai angajatii Samusocial le au alaturi de beneficiari, eforturile pe care acestia le fac pentru oamenii in nevoie, ci si oamenii simpli, care fie in drum spre serviciu, fie in timp ce se plimbau in parc au vazut un adult fara adapost si au incercat sa-l ajute in vreun fel.
Numai prin astfel de povesti vom putea sa intelegem efortul pe care il fac unii oameni, prin natura meseriei lor, fata de aceasta categorie sociala defavorizata – adultii strazii, si sa intelegem de ce rata de reintegrare socio-profesionala este inca mica. Cu toate acestea, Samusocial din Romania a reusit sa integreze pe piata reala a muncii, intr-un interval de 10 luni, peste 70 de persoane, din randul acestei populatii.
Cele mai bune 3 – 5 povesti vor vedea lumina tiparului in urmatoarele numere ale publicatiei “Gazeta Strazii”.
Campania incepe de astazi si va dura toata luna Martie, iar povestile le puteti scrie pe e-mail la adresa email hidden; JavaScript is required, sau le puteti trimite prin posta la adresa Str. Cluceru Udricani, nr 1-3, bl.106A, parter, tronson 1, sector 3, cod 030781, Bucuresti.