Stiri / Inovatie pe piata de publicitate din Romania!
“Daruieste putin din caldura ta!”- panou termic interactiv pentru o cauza sociala
07 martie 2013

panou-incalzit-1

In luna februarie a.c., Leo Burnett Group si Samusocial au lansat initiativa “Daruieste putin din caldura ta!”, o acțiune de constientizare a nevoii critice de adaposturi incalzite pentru oamenii strazii.

Din dorinta de a face cat mai vizibila aceasta problema, statia de autobuz Sfantul Gheorghe din centrul capitalei a fost incalzita pe timpul noptii pentru persoanele fara adapost. Acest lucru a fost posibil prin inlocuirea panoului publicitar din statie cu un panou termic interactiv. Pentru a-i face pe oameni consienti ca este nevoie de implicarea lor in a sustine funtionarea adaposturilor, trecatorii erau invitati sa faca un prim pas si sa cedeze putin „din caldura lor umana” prin atingerea panoului pret de cateva secunde pentru a-l incalzi. In schimbul efortului lor, statia devenea un adapost calduros pe timpul nopții.

panou-incalzit-1

Actiunea “Daruieste putin din caldura ta!” este un proiect pilot ce doreste pe viitor sa ia amploare si sa vina cu noi solutii pentru ajutorarea oamenilor strazii.

“Daruieste putin din caldura ta!” este o actiune initiata de Leo Burnett & Target, pentru organizatia nonguvernamentala Samusocial si susținuta de Starcom MediaVest si EPA Media.