Stiri / Merita o batranete linistita!
25 octombrie 2013

batranete.linistita

Are 70 de ani si supravietuieste pe strazi de peste 10 ani. Povestea lui este una cat se poate de reala: in anii ’92 – ’93 a intrat in somaj pentru ca intreprinderile de stat s-au desfiintat, si la acea varsta, pe atunci 50 de ani, nu l-a mai angajat nimeni, chiar daca a apelat la serviciile fortelor de munca.

In urma acumularii datoriilor la intretinere si din cauza ca nu-si gasea un loc de munca, a fost nevoit sa-si vanda apartamentul, si-a achitat datoriile si a stat o perioada cu chirie, timp in care nu si-a gasit de lucru. Dupa un an de zile, a ajuns in strada si de la varsta de 60 de ani supravietuieste in fiecare zi si noapte pe strada, in Bucuresti.

Dl Stefan este ajutat de asistentii sociali ai Samusocial sa obtina toate actele necesare pentru a demonstra vechimea in munca si a beneficia de pensia pe care o merita. Pana atunci Samusocial il ajuta sa-si plateasca luna de luna chiria in valoare de 350 de lei.

Cu toate astea, avem nevoie de ajutorul vostru pentru a-i putea plati Dlui Stefan aceasta chirie pe timp de 6 luni, pana cand va intra in posesia pensiei.

Daca puteti sa ne ajutati sa-l ajutam, va rugam sa faceti donatiile voastre in contul de mai jos, cu mentiunea STEFAN. Astfel banii stransi vor fi destinati exclusiv acoperirii costurilor de chirie.

Contul de donatii:

Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641