Stiri / Minorii din familiile ce locuiesc in strada sunt ajutati de HiPP Romania
14 septembrie 2011

donatie-bebe1

Familiile cu copii minori ce au avut ghinionul sa traiasca in strada in ultimii ani, au fost ajutati de HiPP Romania cu produse destinate cresterii celor mici, produse precum: formula de lapte de crestere, ceai de fructe, apa pentru sugari, biscuiti pentru copii sau ceai pentru ajutarea lactatiei.
Echipele mobile ale Samusocial din Romania au vizitat cateva familii cu situatii de viata dintre cele mai dificile care au nevoie de produse destinate celor mici si au distribuit o parte din donatii.

Gratiela I. in varsta de 19 ani este mama a unui baietel de 2 ani si 6 luni. Niciodata nu a avut casa ei. A fost crescuta de o organizatie neguvernamentala care s-a desfiintat cand avea Gratiela 14 – 15 ani. Iar apoi a fost crescuta de bunica intr-o casa parasita undeva prin zona Piata Victoriei – Piata Romana.
De cand l-a intalnit pe Cornel G., acum 5 ani, traieste alaturi de mama acestuia intr-un subsol de bloc.

donatie-bebe1

Povestea Gratielei nu se termina aici. Din luna august de cand Cornel a plecat la munca in Spania, Gratiela a trecut printr-un soc emotional foarte puternic care i-a declansat schizofrenia. Acum ea traieste un adevarat cosmar, fiind internata cu regularitate la Spitalul “Alexandru Obregia” din Bucuresti.
Baiatul ei de 2 ani jumate si concubinul, intors de urgenta in tara, au nevoie de ajutorul nostru pentru a trece pentru aceasta perioada grea.

Cei care doresc sa doneze bani pentru a-si putea procura medicamentele necesare monitorizarii bolii sunt rugati sa directioneze banii in contul de mai jos, cu specificatia Caz Gratiela I.
Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641

Cei care ne pot ajuta in continuare cu produse pentru copii sunt rugati sa ne contacteze la telefon: 021.327.22.30 sau pe e-mail: email hidden; JavaScript is required.