Stiri / Multumim pentru donatii!
8 februarie 2011

Multumiri

Echipa Samusocial din Romania multumeste, in numele beneficiarilor sai, tuturor celor care au avut posibilitatea sa ne doneze mancare, imbracaminte, incaltaminte, saci de dormit, paturi si alte lucruri folositoare.


Avand in vedere conditiile meteo din ultima perioada, Echipele Mobile ale Samusocial din Romania au impartit pachete de mancare si haine adultilor strazii pe care i-au gasit in locurile de adapostire improvizate din diverse locuri din Bucuresti.

Multumiri

Alin Arsu, asistent social Echipa Mobila de Noapte: “Cu toate ca-i vedem in fiecare zi cu sacosile incarcate dupa ei, poate ne imaginam ca au tot ce le trebuie. Insa nu este asa. Acesti oameni nu au un acoperis de-asupra capului, deci nu au decat strictul necesar. Hainele se deterioreaza dupa scurt timp astfel incat sunt nevoiti sa-si care macar un singur schimb dupa ei, mancarea e putina, iar cand gasesc o pun in sacosa pentru mai tarziu. Iar incaltamintea, aceasta se strica si mai repede pentru ca ei merg mult pe jos, si au doar o pereche pe care o poarta pana se rupe de tot. Doar atunci, fie improvizeaza cu pungi de plastic, fie poarta ce altceva mai gasesc prin gunoaie.”