Stiri / Multumiri PUB18 care doneaza pizza calda pentru adultii strazii
29 ianuarie 2013

donatie-pizza-pub18-1

Incepand cu saptamana 28 ianuarie, PUB18 doneaza pizza calda pentru adultii strazii, la centrul medico-psiho-social al Samusocial din Romania.

Impresionati de viata extrem de grea pe care o duc oamenii fara adapost din Bucuresti, managementul PUB 18 , cu multa bunavointa si iubire pentru semeni, a hotarat livrarea unei cantitati importante de pizza catre beneficiarii asociatiei. Mancarea este impartita de catre echipa Samusocial din Romania celor care vin la Centrul medico-psiho-social pentru servicii complexe de asistenta sociala, medicala, psihologica si consiliere ocupationala dar si in cadrul programului echipelor mobile de noapte, familiilor cu copii, aflate in strada.

donatie-pizza-pub18-2



PUB 18 este o afacere infiintata in urma cu 20 ani si al carei concept se bazeaza pe prietenie, ospitalitate, performanta si inovatie. Aceste percepte imprumutate de catre 12,000 de membrii care nutresc sentimente de apartenenta au condus cu siguranta la gestul umanitar pe care proprietarii afacerii il fac pentru cel mai defavorizat grup de oameni- oamenii strazii din Bucuresti.