Stiri / Plastidrum se alatura campaniei 2% alaturi de Samusocial!
23 aprilie 2011

stire-plastidrum

Angajatii companiei Plastidrum au raspuns pozitiv mesajului campaniei de redirectionare a celor 2% din impozitul pe venit, astfel ca mai mult de jumatate dintre angajati au decis sa doneze acest procent catre activitatea si proiectele derulate de Samusocial din Romania.

Prin redirectionarea celor 2% din impozitul pe venit, organizatia noastra, singura din Bucuresti care ofera asistenta medicala, sociala, consiliere psihologica sau consultatii psihiatrice persoanelor adulte fara adapost, poate salva in continuare vieti!

Asistentii sociali si medicii de pe Echipele Mobile si de la Cabinetul medico-psiho-social ale Samusocial din Romania ofera asistenta medicala si sociala pentru aproximativ 5.000 de persoane adulte fara adapost din Bucuresti. In fiecare zi incearca sa gaseasca cele mai bune si rapide solutii pentru ei in dobandirea actelor de identitate, a dosarului de pensie pentru limita de varsta, dobandirea actelor de munca pentru a-si gasi un loc de munca, sau chiar in insotirea si facilitarea accesul in institutiile medicale pentru a beneficia de ingrijiri de specialitate.

Din pacate, aproximativ 300 de persoane din populatia adulta fara adapost mor in fiecare an, mai ales in sezonul rece, din cauza temeperaturilor scazute, sau din cauza degradarii fizice in care ajung.

Plastidrum este implicat intr-o serie de proiecte desfasurate de Samusocial din Romania.

Cei care doresc sa sustina activitatea Samusocial din Romania trebuie doar sa completeze fromularul 230 pe care il pot gasi pe pagina dedicata a Samusocial ! Din acel moment va putea spune ca au ajutat la salvarea vietii unui om!