Stiri / Quanta Resurse Umane impreuna cu Samusocial din Romania si International Computer School implementeaza proiectul “(Re)Insertia persoanelor din mediul rural prin formare si acompaniere socio – profesionala (RuralInteg)”
25 aprilie2014

Samu social de Bucarest. Roumanie

Compania Quanta Resurse Umane in calitate de Beneficiar, impreuna cu cei doi parteneri ai sai, Samusocial din Romania si International Computer School implementeaza proiectul POSDRU “(Re)Insertia persoanelor din mediul rural prin formare si acompaniere socio – profesionala (RuralInteg)” ID 130260. Proiectul a inceput pe 01 aprilie 2014 si se va finaliza pe 30 septembrie 2015. Acesta se desfasoara in Regiunea Bucuresti – Ilfov si este cofinantat din Fondul Social European si Bugetul de Stat prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul se adreseaza unui grup tinta format din 500 persoane din categoriile someri, persoane inactive, persoane ocupate in agricultura de subzistenta si persoane aflate in cautarea unui loc de munca care domiciliaza in zona rurala a regiunii Bucuresti – Ilfov. Participantii la proiect vor beneficia de un set de masuri integrate, menite sa ii sprijine in identificarea si ocuparea unui loc de munca. Aceste masuri vor consta in programe de consiliere, formare profesionala si mediere avand ca scop final o mai buna integrare pe piata muncii.

In cadrul proiectului vor fi sustinute 2 cursuri de calificare: Curs Lucrator comercial – 150 locuri; Curs Manichiurist/Pedichiurist – 100 locuri; si 2 cursuri de perfectionare: Curs Competente IT – 50 locuri; Curs Comunicare in limba engleza – nivel incepatori – 50 locuri.

La finalul acestor cursuri, participantii vor primi diplome de calificare sau absolvire, in functie de categoria cursului urmat. De asemenea pe perioada desfasurarii programului de formare, cursantii vor avea posibilitatea de a participa la stagii de practica in companii de profil din teritoriu si vor fi sprijiniti de un personal calificat, in vederea ocuparii unui loc de munca si reintegrarii pe piata muncii.

Pentru mai multe detalii si inscrieri va rugam contactati:

Quanta Resurse Umane
Bd. Dimitrie Cantemir, 1, Bl. B2, Sc. 3, Et. 1, Sector 4, Bucuresti
Tel.: 021.3363961, 0733 940 143;
Fax: 021.3363963
E-mail: email hidden; JavaScript is required; email hidden; JavaScript is required;
www.quanta.com