Stiri / Reintegrarea socio-profesionala salveaza vieti!
Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit catre Samusocial din Romania!
15 martie 2013

reintegrare-sociala

Persoanele fara adapost exista! Treceti pe langa ei in drumurile voastre prin oras. Ii vedeti murdari, flamanzi si tristi. Sunt oamenii care si-au pierdut speranta pentru o viata mai buna, dar care si-au pastrat speranta ca vor mai supravietui inca o noapte si-o zi. Unii dintre ei au muncit ani buni, altii doar cativa. Piata muncii nu este pregatita sa-i primeasca pentru ca societatea nu este pregatita sa-i reprimeasca.

Sunt mai mult de 5000 doar in Bucuresti. Unii dintre ei au copii carora le transfera saracia adevarata. Sunt singurii locuitori ai Bucurestiului care nu au absolut nimic.

Pentru salvarea lor lucreaza echipele Samusocial din Romania cu convingerea ca acesti oameni merita si pot fi reintegrati socio-profesional. Pentru beneficiarii nostrii: adultii strazii si copii lor, va rugam sa redirectionati 2% din impozitul pe venit catre Samusocial din Romania.

Fara voi nu putem duce la bun sfarsit demersul nostru umanitar. Fara voi, nu putem lupta pentru un oras mai bun si mai frumos!