Stiri / Samusocial din Romania participa la
ONGFest 2010!
21 aprilie 2010

ONGFest, cel mai important eveniment al societatii civile din Romania, are loc in acest an in perioada 7 – 9 mai, in parcul din Piata Unirii. Organizatiile neguvernamentale profita de acest eveniment pentru a face cunoscute publicului larg serviciile pe care acestea le ofera dar si proiectele interesante pe care le implementeaza.

In cadrul acestui eveniment, organizatia Samusocial din Romania in colaborare cu CuMiCu, BuFu si DJ Twist , in ritmul muzicii RAP, vor sa aduca in vizorul participantilor la eveniment problemele sociale si dificultatile cu care ne confruntam. Din pacate, unii dintre noi nu mai au forta de a face fata greutatilor si se lasa prada acestora, ajungand sa traiasca in strada, sub cerul liber.

In aceasta a doua editie a ONGFest, Samusocial din Romania isi va prezenta portofoliul de servicii dedicate adultilor fara adapost precum si proiectele ce le sunt dedicate. In plus, profesionistii Samusocial din Romania vor oferi informatii vizitatorilor legate de proiectul al carui start a fost dat in 2009 , proiect implementat in colaborare cu Asociatia Ateliere fara Frontiere si cu sprijinul Fondului Social European. Acest proiect unic in Romania are drept obiectiv insertia socio-profesionala a persoanelor adulte fara adapost din Bucuresti.

Samusocial din Romania este singura organizatie din Bucuresti care ofera servicii complexe de asistenta sociala, medicala, consiliere psihologica pentru persoanele adulte fara adapost de la nivelul Capitalei.

cine e de vinacine e de vina