Stiri / Teatru pentru ajutorarea persoanelor adulte
fara adapost din Bucuresti – 10 decembrie 2009

Samusocial din Romania in parteneriat cu Teatrul Joint organizeaza miercuri 16 decembrie 2009, la ora 20.00 un eveniment de caritate pentru ajutorarea persoanelor adulte fara adapost din Bucuresti.

Evenimentul consta in prezentarea piesei de teatru – PAM PAM, un spectacol dupa texte de Constantin Tanase, in regia si in interpretarea lui George Constantinescu. Subiectul piesei este cat se poate de real si actual si ia in discutie probleme precum problemele financiare, gropile si baltile din Bucuresti, strazile desfundate sau moravurile care nu s-au schimbat de-a lungul anilor.

Banii donati de catre cei prezenti vor fi directionati catre proiectul implementat si finantat partial de catre Samusocial din Romania, Centrul de Noapte pentru persoanele adulte fara adapost din Bucuresti, in vederea continuarii lucrarilor de finalizare a centrului.

Lucrarile de constructie la Centrul de Noapte au fost demarate in luna iulie 2009 si sunt preconizate a fi finalizate in primavara anului 2010. Cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri, centrul de noapte este situat intre Gara de Nord si Complexul Orhideea, intr-un spatiu pus la dispozitie de catre Primaria Municipiului Bucuresti.