Stiri / ZeList Monitor, noul partener al Samusocial
15 aprilie 2013

zelist.monitor

Incepand din aceasta saptamana, ZeList Monitor a devenit partener al Samusocial din Romania si va asigura monitorizarea presei in mediul on-line, pe blogg-uri si nu numai, precum si in zona de social media.

ZeList Monitor a inteles nevoia Samusocial din Romania de a monitoriza, cat mai profesionist, aparitiile din spatiul media vis-à-vis de asociatie, de campaniile pe care le deruleaza, de proiectele pe care le implementeaza, dar si de beneficiarii sai. Monitorizarea mediei on line este necesara in egala masura si pentru a urmari indeaproape impactul pe care il au mesajele transmise de catre asociatie in randul publicului, de-a lungul anului. Contul de care beneficiaza Samusocial este Complete Plus, cont care permite accesul la toate facilitatile platformei dar si la arhiva ultimelor 365 de zile.

Monica Tautul, PR Manager Samusocial din Romania: “Ne bucuram ca ZeList Monitor ne-a devenit partener si le multumim pentru sustinerea lor, dar si pentru serviciile pe care ni le pune la dispozitie privind monitorizarea spatiului on-line. Printr-o monitorizare facuta “ca la carte” vom putea sti, fara a ne scapa vreun site din vedere, care este efectul mesajelor pe care le transmitem catre public, cat de pertinente au fost anumite mesaje pentru cei vizati sa le primeasca, astfel incat pe viitor sa ne putem adapta mesajul la reactia acestuia. Scopul final al campaniilor sau doar al mesajelor noastre este acela de a primi ajutorul si implicarea concetatenilor. Doar asa, la randul nostru, ii putem ajuta pe cei mai marginalizati dintre noi – adultii strazii.”

Prin intermediul platformei ZeList Monitor sunt monitorizate peste 65.000 de bloguri & comentariile realizate pe acestea, peste 51.000 de conturi de Twitter, peste 1300 de surse de presa online si comentariile celor mai importante 28 de surse de presa online, peste 50 de agregatoare de continut, peste 20.000 de pagini publice de Facebook, peste 118.000 de canale romanesti de Youtube, peste 1.100 de grupuri de LinkedIn si peste 50 dintre cele mai importante forumuri romanesti.