Blog / Romstal s-a alaturat campaniei “Zilele Sperantei”

romstal

Compania Romstal s-a alaturat campaniei “Zilele Sperantei”, campanie derulata de Samusocial din Romania cu sprijinul Centrade Saatchi&Saatchi.

Romstal sustine campania prin postarea pe site-ul www.romstal.ro a unor bannere prin care toti vizitatorii site-ului sunt indemnati sa doneze o suma modica pentru persoanele adulte fara adapost, ajutate de Samusocial din Romania, astfel incat, cu fiecare donatie facuta, adultilor strazii le este oferita o sansa in plus de supravietuire.  De asemenea, pe cutiile mari de carton in care sunt ambalate si livrate produsele comercializate de Romstal, sunt lipite stickere cu mesajul „Aceasta poate fi casa unei persoane fara adapost. Doneaza si ajuta-i sa treaca cu bine de sezonul rece.”

“Zilele Sperantei” este o campanie prin care Samusocial din Romania cu sprijinul Centrade Saatchi&Saatchi si-a propus cresterea gradului de constientizare a populatiei in legatura cu fenomenul persoanelor adulte fara adapost, precum si strangerea de donatii in bani pentru ajutorarea adultilor strazii.

Cu banii primiti din donatii, Samusocial din Romania achita sumele necesare in vederea asigurarii unui adapost pentru o perioada determinata de timp, taxele necesare eliberarii actelor de identitate, costurile impuse de interventii chirurgicale urgente nedecontate de asigurarile medicale sau costurile medicamentelor pentru cazuri cu probleme de sanatate mintala si nu numai.