Stiri / 8 Decembrie – Colecta de haine pentru adultii strazii
3 decembrie 2012

colecta-haine.2012

La initiativa Laviniei Ivanica si Danielei Preda (doua studente din Bucuresti) Samusocial din Romania participa in calitate de beneficiar, alaturi de Sfantul Stelian si Casa Sfantul Iosif, la evenimentul caritabil de colectat haine pentru persoanele defavorizate “Ai prea multe haine? Doneaza-le!”, ce va avea loc in Parcul Izvor din Capitala, in data de 8 Decembrie 2012, intre orele 10:00 si 16:00.

Acest eveniment are ca scop colectarea hainelor si donarea lor catre centrele beneficiare, cat si a diverselor familii care au nevoie de un astfel de ajutor. De altfel, evenimentul se adreseaza persoanelor care doresc sa doneze haine in conditie buna, cu rugamintea de a nu fi deteriorate (rupte, murdare, etc.) si curate.

Anul acesta, hainele vor merge catre mai multe centre, iar toti cei care doresc sa participe la eveniment sunt rugati sa aduca haine care sa poata fi purtate si in conditie cat mai buna.

Acest eveniment nu are ca scop strangere de fonduri, si nu se va primi niciun ajutor financiar. Cei care doresc sa aduca dulciuri pentru copii, va exista o cutie speciala, ce va merge catre asociatia “Viitorul Copiilor in Romania”.

Prima editie a evenimentului s-a desfasurat in anul 2010, in Parcul Kiseleff, unde beneficiari au fost Asociatia Sfantul Stelian din Bucuresti, hainele mergand catre centrele de copii de la Greaca, dar si catre beneficiarii directi ai asociatiei.

Pentru mai multe informatii, accesati pagina de Facebook a evenimentului.

Persoane de contact: Lavinia Ivanica: 0766.638.275; email hidden; JavaScript is required