Stiri / Adultii strazii au nevoie de haine mai groase
pentru anotimpul rece!
10 noiembrie 2010

Samusocial din România face apel la concetăţenii săi pentru a ne ajuta să strângem cât mai multe haine, pături, încălţăminte, sau orice alt articol care îi poate ajuta pe adulţii străzii să se protejeze de frig în această iarnă şi să supravieţuiască de la o zi la alta.

Sabina Nicolae, Director Executiv Samusocial din România: “În fiecare an am organizat colecte de haine în rândul companiilor mari, însă în acest an ne dorim să implicăm şi societatea civilă pentru a strânge cât mai multe haine pentru cei năpăstuiţi. Facem acest lucru deoarece ne vedem puţin depăşiţi de situaţie, având în vedere că din octombrie 2009 până în septembrie 2010 am identificat puţin peste 1000 de noi beneficiari, respectiv de noi persoane fără adăpost. Din păcate, numărul acestora a crescut semnificativ în acest an din cauza pierderii locului de muncă şi imposibilitatea de plată a utilităţilor.
Aşadar, avem nevoie de ajutorul Bucureştenilor pentru a le alina măcar, nopţile friguroase ce se anunţă să vină. Pentru că, nu-i aşa? I se poate întâmpla oricui!”

Pentru cei care doresc să ne doneze haine, îmbrăcăminte şi alte produse folositoare, ne pot contacta la telefon: 021.327.22.30 sau pe e-mail la: email hidden; JavaScript is required.

cine e de vinacine e de vinacine e de vina