Stiri / Ajutor umanitar pentru doi noi beneficiari
ai Samusocial din Romania! – 14 decembrie 2009

Samusocial din Romania face un apel catre toti cei care doresc si pot face donatii in bani, in functie de posibilitati, pentru a veni in ajutorul a doi beneficiari Samusocial care au nevoie urgenta de cate un implant de cristalin ce costa 1500 de lei.

Maria Magdalena D. in varsta de 48 ani este un caz nou intalnit de catre medicii Centrului de Zi. A fost diagnosticata cu cataracta post-traumatica la ambii ochi (un traumatism prin agresiune), cu scaderea marcata a acuitatii vizuale (percepe doar stimulul luminos). In conditiile in care pacienta nu are acte de identitate si nici nu este asigurata medical, echipele Samusocial au demarat procedurile de obtinere a actelor de identitate si a unui ajutor social.

Paul M. in varsta de 51 ani, caz nou pentru cabinetul medical Samusocial, diagnosticat cu:

  • Cataracta matura ochiul drept;
  • Cataracta incipienta ochiul stang, necesita si el sprijin pentru achizitionarea cristalinului necesar interventiei chirurgicale la ochiul drept, in total 1500 de lei. Asistentii sociali de la cabinet se ocupa de realizarea actelor de identitate si obtinerea unei forme de venit pentru a face posibila spitalizarea fara plata.

Pentru cei care doresc sa ii ajute, ne pot contacta la e-mail: email hidden; JavaScript is required sau la telefon 021.327.22.30.