Stiri / Strangem haine de iarna pentru adultii si familiile cu copii din strada!
12 decembrie 2011

haine-de-iarna

Samusocial din Romania in parteneriat cu StilMasculin.ro au lansat o campanie de strangere de imbracaminte destinata persoanelor adulte fara adapost si a familiilor cu copii in strada, in Bucuresti.

Printre produsele de care acestia au nevoie se numara: pulovere, geci, pantaloni, manusi, caciuli, fulare, sosete si chiar incaltaminte groasa.

Daca vrei sa ajuti, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti coletul tau cu haine catre adresa: Sos. Grozavesti, nr 82 bis, sector 6, Bucuresti, cod postal 061102. Aici va fi preluat de asistentii polivalenti ai Samusocial din Romania si donate celor care au cea mai mare nevoie – adultii si familiile cu copii in strada.

In paralel, Samusocial din Romania deruleaza o campanie de colectare de haine si in Bucuresti, cu ajutorul partenerilor Nufarul si Total Wash. In fiecare sediu al curatatoriilor, clientii sunt indemnati sa vina si sa doneze haine de care nu mai au nevoie pentru a ajuta persoanele defavorizate.

Conform statisticilor Samusocial din Romania, in Bucuresti traiesc aproximativ 5 000 de adulti ai strazii, pentru care sunt puse la dispozitie numai 330 de locuri de adapostire in centrele Primariilor din sectoarele 1, 2, 3 si 6.