Blog / Catalin are nevoie de inca o sansa

16444177_1649915868358268_1647648343_o Update: Multumim pentru toate mesajele dvs! Astazi, Catalin a revenit la centru si, impreuna cu asistentul social, va face o selectie a locurilor de munca ce se potrivesc cu pregatirea si experienta lui, cu starea de sanatate (are o tija in picior), si cu abilitatile lui. Va vom tine la curent cu evolutia acestui caz.

Catalin este absolvent al Academiei de Studii Economice si este in cautarea unui loc de munca. Pana in urma cu 3 ani, cand si-a pierdut locul de munca in urma restructurarii, a lucrat ca si administrator financiar la o mica companie privata. O perioada a reusit sa se intretina din putinii bani pusi de-o parte, insa cand acestia s-au terminat si nu a reusit sa se mai angajeze, a ajuns sa doarma intr-o masina.
Acum este deznadajduit pentru ca la cei 44 de ani nimeni nu mai vrea sa-l angajeze. Este dispus sa isi gaseasca un loc de munca si ca agent de paza, atata timp cat acest lucru il ajuta sa scape din strada.
In acest moment, Catalin are nevoie urgenta de o pereche de ghete mai calduroare, marimea 43 si o geaca de iarna (marimea L, sau 50 – 52).
Daca il puteti ajuta, va rugam sa duceti donatiile dvs la centrul nostru din Sos Grozavesti nr 82 bis, de luni pana vineri de la ora 9 la ora 17, cu mesajul « pentru Catalin ».
Daca puteti sa-i oferiti o a doua sansa, astfel incat sa-si recapete demnitatea si sa isi reia traiul normal, va rugam sa ne scrieti pe adresa email hidden; JavaScript is required.

Multumim ca va pasa !