Blog / Doneaza prin PayPal!

paypal Incepand de astazi, toti cei care doresc sa faca o donatie catre Asociatia Samusocial din Romania o pot face si prin PayPal pe link-ul de aici.
Persoanele care doresc sa sustina financiar un caz prezentat pe website-ul asociatiei precum si pe pagina de facebook, o pot face direct prin butonul de PayPal, daca au card de credit Visa, Mastercard, American Express si Discover.
Cazurile prezentate de Samusocial se refera la nevoile urgente ale beneficiarilor pentru a-si recapata starea de sanatate, pentru a obtine un loc de adapost, pentru a-si redobandi drepturile asupra imobilelor sau pentru a plati datorii restante si a iesi din situatia de risc.
Banii care se strang de la cei care doresc sa doneze pentru a sprijini proiectele asociatiei, vor fi directionati catre cumpararea de saci de dormit, incaltaminte de iarna, medicamente, mancare neperisabila, imbracaminte si incaltaminte pentru copii, si altele.
Printre beneficiarii Asociatiei Samusocial din Romania se numara : familii cu copii, tineri dezinstitutionalizati, batrani bolnavi sau persoane cu handicap mental sau fizic.