Blog / Mihai are trusa de frizerie pe care si-a dorit-o

Mihai s-a nascut intr-o familie cu 9 frati. De la varsta de 3 ani jumate a fost dat la casa de copii pe care a parasit-o cand a implinit varsta majoratului si a terminat scoala profesionala.
A avut norocul sa termine cele 8 clase si sa isi continue studiile profesionale ca “Mecanic agricol – utilaje grele”. Insa de la varsta de 12 ani a furat meserie de la un profesionist in frizerie, si i-a placut. A practicat-o timp de 7 ani pe colegii din casa de copii, insa si-a dorit sa invete mai mult si sa practice meseria de frizer cu certificat.
Cu ajutorul Radio Guerrilla si Samusocial din Romania, Mihai a urmat cursul de frizerie din cadrul Centrului de pregatire profesionala Alexanders, pe care l-a absolvit cu media 9.50 in anul 2013.
Datorita donatiilor in bani de la persoane fizice care au fost impresionate de povestea lui, Mihai are acum trusa pe care si-a dorit-o de mic. Pasul urmator este sa-si gaseasca un loc de munca ca frizer. In acest moment merge la interviuri si spera sa-si gaseasca locul in care sa practice meseria pe care o iubeste cel mai mult: frizeria.