Blog / Mihai isi doreste sa devina frizer!

Mihai s-a nascut intr-o familie cu 9 frati. De la varsta de 3 ani si jumatate a fost dat la casa de copii pe care a parasit-o cand a implinit varsta majoratului si a terminat scoala profesionala.

A avut norocul sa termine cele 8 clase si sa isi continue studiile profesionale ca “Mecanic agricol – utilaje grele”. Insa de la varsta de 12 ani a furat meserie de la un profesionist in frizerie si i-a placut. A practicat-o timp de 7 ani pe colegii din casa de copii, insa si-a dorit sa invete mai mult si sa practice meseria de frizer cu certificat.

Din cauza lipsei afectiunii parintesti Mihai si-a dorit un copil. Si-a intemeiat o familie, insa concubina lui l-a dat afara de mai multe ori din casa din lipsa banilor. Astfel, Mihai a trait doua saptamani in strada, alaturi de baiatul sau in varsta de 3 ani, insa de dragul copilului si pentru a nu-l supune greutatilor vietii in strada s-a intors la concubina.

Cu ajutorul Samusocial si al Radio Guerrilla, Mihai a obtinut un loc gratuit la un curs de frizerie in cadrul Centrului de pregatire profesionala Alexanders, pe care l-a absolvit cu media 9,50. Tot ce-si doreste este sa practice meseria pe care o iubeste, insa are nevoie de aproximativ 500 de lei pentru a avea o trusa de frizerie completa.Din acest necesar s-au strans pana in prezent 150 de lei. Mai avem nevoie de inca putin pentru a-i putea cumpara trusa necesara.

Daca vreti sa-l ajutati puteti dona in contul de mai jos, cu mentiunea “Mihai Chersacanu”:
Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641