Blog / Un loc de munca, o solutie salvatoare

un loc de munca, o solutie salvatoare Dna Iren isi doreste un loc de munca astfel incat sa isi plateasca o chirie modesta si sa aiba grija de nepoata ei, care isi traieste copilaria intr-un centru de plasament.

A ajuns in Bucuresti pentru ca a plecat sa-si caute fata, care era consumatoare de droguri. A dorit sa o ia inapoi acasa, sa o stie langa ea, insa drogurile au castigat aceasta batalie. Fata nu s-a intors alaturi de mama sa, insa Dna Iren a continuat sa-si duca viata pe strazile din Capitala pentru ca numai asa era cel mai aproape de singurul ei copil. Odata ce i s-a nascut nepotica, singura bucurie care ii lumineaza sufletul, s-a gandit ca a primit inca o sansa sa se mai bucure in aceasta viata. Chiar daca micuta este la un centru de plasament, Dna Iren incearca sa ii fie aproape cu orice ocazie, o ia la plimbari prin parcuri, si incearca sa-i faca mici bucurii, dupa posibilitatile ei.

De aceea, isi cauta un loc de munca in curatenie, ca ingrijitoare de persoane bolnave, pentru care are certificat. Prin munca cinstita, isi doreste sa demonstreze ca este capabila sa se intretina pe sine, si chiar sa aiba grija de nepotica ei si s-o scoata din centrul de plasament.

Ne puteti ajuta sa-i gasim un loc de munca daca ne scrieti pe adresa email hidden; JavaScript is required.