Stiri / Adultii strazii primesc pachete din partea Vel Pitar
28 iunie 2010

Adultii strazii au primit la sfarsitul saptamanii trecute, la sediul Centrului de Zi al Samusocial din Romania, pachete de rulade Alma Dolce, biscuiti 5 minute cu aroma de unt si 2B+C si paine Taraneasca feliata.

In total au fost impartite 2094 de pachete, dintre care:
- 1994 de pachete de rulada Alma Dolce
- 50 de pachete de biscutiti 5 minute cu aroma de unt
- 50 de bucati de paine taraneasca feliata
- 50 de pachete de biscuiti 2B+C

Sabina Nicolae, Dir. Ex. Samusocial din Romania: “Astfel de sponsorizari sunt foarte apreciate de beneficiarii nostri pentru ca mancarea nu este produsul ce le este asigurat in fiecare zi. Fie ca mananca resturile de la cate un restaurant, in cele mai fericite cazuri, fie ca li se ofera cate un colt de paine, mancarea este destul de greu de obtinut. Nu multi dintre ei au norocul sa primeasca mancare neexpirata, chiar produse mai speciale pe care nu prea le gasesc in tomberoane. De aceea, produsele Vel Pitar sunt intotdeauna binevenite pentru beneficiarii nostri. Speram ca aceasta sponsorizare sa reprezinte in continuare un exemplu de urmat si pentru alti producatori din industria FMCG.”

Vel Pitar este partener al Samusocial din Romania inca din 2009 cand a mai facut o serie de sponsorizari cu produse specifice pentru sarbatorile de iarna.

cine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vinacine e de vina