Stiri / Alatura-te noua la Street Delivery!
6 iunie 2011

street-delivery

Samusocial din Romania participa in perioada 10 – 12 iunie la Street Delivery, festival urban de arhitectura si arte organizat de Fundatia Carturesti si Ordinul Arhitectilor din Romania.
Ca in fiecare an, Street Delivery isi propune sa transforme strada Pictor Arthur Verona intr-un traseu cultural-pietonal ce va face legatura directa intre Gradina Icoanei si Parcul Cismigiu. Street Delivery este in acelasi timp un demers pentru recastigarea dreptului la promenada si la un oras in care sa se poata respira.

Samusocial din Romania participa pentru prima data la acest festival urban, insa speram sa impresionam vizitatorii prin obiectele expuse, realizate in totalitate de catre beneficiarii sai, in cadrul grupului creativ ocupational.
Astfel, incercam sa daramam niste idei preconcepute conform carora adultii strazii nu au talente, nu sunt creativi sau nu pot fi eficienti.

Va asteptam alaturi de noi vineri, sambata sau duminica sa vedeti ce pot face acesti oameni, in intervalul orar 10.00 – 23.00.