Stiri / Ateliere fara Frontiere la ceas de sarbatoare
10 iulie 2009

La inceputul lunii iulie, organizatia Ateliere fara Frontiere a sarbatorit alaturi de partenerii, finantatorii, angajatii si colaboratorii sai finalizarea lucrarilor de amenajare ale atelierului de insertie socio-profesionala pentru persoanele adulte fara adapost din Bucuresti.

Cei prezenti au fost invitati sa viziteze amplasamentul si sa-i cunoasca pe salariatii din primul grup, implicati in proiect.

Cuvantul de deschidere a fost tinut de Raluca Gheorlan, director executiv Ateliere fara Frontiere Romania, de Mirela Alexe, director executiv Samusocial din Romania si de presedintele Ateliere fara Frontiere Romania, Ion Campeanu. Cei trei au multumit tuturor partenerilor implicati in acest proiect si au marturisit ca nevoia demararii unui astfel de proiect era necesara si in Romania.

In cadrul evenimentului a avut loc si o festivitate de inmanare de diplome pentru salariati, diplome oferite de Madalina Cozma (ARPM), Viorel Zlotariu (AMPOSDRU), Ion Olteanu (AFFR), Cosmina Francu (BRD Groupe Societe General), Mihnea Miculescu (McCann PR), Tatiana Burileanu (ApaNova), Dimitri Plantier (Freyrom Grup Vinci) si Regis Lecoeuvre (Etap Lightning).

Atelierul de insertie socio-profesionala este destinat persoanelor adulte fara adapost din Bucuresti, care ofera o prima sansa de reintegrare a acestora, atat din punct de vedere social cat si profesional, dupa perioada in care acestia au locuit in strada.