Blog / I se poate intampla oricui!

Povestea lui Gheorghe se aseamana cu multe alte povesti ale ‎oamenilor fara adapost‬: dupa o casatorie de 16 ani, timp in care au fost considerati de prieteni un cuplu model, Gigi a divortat si a suferit o depresie puternica. A dorit sa-si schimbe radical viata si a plecat din orasul natal in cautarea unui loc de munca.

Timp de alti 17 ani a muncit pe santiere, unde i s-a oferit si cazare. In urma cu 2 ani s-a instalat o artroza care nu i-a mai permis sa se urce pe schele si sa lucreze la inaltime. La ultimul ‪loc de munca‬ nu a mai fost primit din cauza problemei de sanatate si de 1 an a devenit persoana fara adapost. In aceasta perioada a suferit si un abces, pe care l-a tratat cu automedicatie, insa acesta s-a agravat si a creat o tumora la obraz.

Acum are nevoie de ajutor pentru a-si recapata sanatatea si a-si gasi un loc de munca potrivit starii sale de sanatate. In prezent, ‪Samusocial‬ il ajuta sa-si obtina cartea de identitate pentru a putea fi internat si tratat corespunzator. Il puteti ajuta printr-o donatie in contul:

Nume client: SAMUSOCIAL din Romania
Cod IBAN: RO93BRDE441SV49929504410
BRD GSG Agentia Carol
CUI: 16050641